Monday, April 17

Tidak.. Anda Bukan di Laman Web yang Salah...

Winamp playin' Eastern Boyz Eastern Girlz by EXILE

yaa ni memang blog daku... deathberry @ blogspot.com. percayalah... tak spedo punye. tukar template je. sebab dah busan ngan template lama. tapi tatau la kalau2 lepas ni nak pakai template lama kan, so aku simpan template tu kat blog lain kepunyaanku heh heh heh :P

so.. amacam? ok dak template ni? ya ya memang aku tak guna template sendiri. sebabnye 1. dalam pada umur yang macam ni lepas tu semua ilmu pelbagai media aku macam dah obsolete, idea pun tak mo keluar; 2. simply la: malas. hahahaha :P ni pun sebenarnye ade glitch kat mana2 tah. malas nak cek betul2. dah la kalau guna tulisan yang berUTF-8 jadi tulisan ntahpape tah. hmm hmm hmm.

wokeh. nak sambung nengok anime kat youtube.

ThE DeaTh aNd ThE StRaWBeRRy

2 comments:

nawaba said...

happy birthday adibah!

deathBerry said...

thanks!