Thursday, October 30

October Updates.

In the mood for Eat You Up by BoA

Hahahah nampak sangat la malas sangat nak update hari2. Ni compilation for the whole month of October:

1. Suka pulak kat lagu Mirotic (DBSK) ngan Eat You Up (BoA) walaupun macam tiru lagu orang. Siap rip lagu dari YouTube tuh, nak masukkan dalam MP3 player. Suka gile pulak kat lagu Nobody (Wonder Girls) ngan 10 Points out of 10 Points (2pm). If only I can find a dance studio which can be used until 5am. Buleh la aku mengerakan diri lepas keje.

2. Sangat suka dengan Ssangchu Couple sekarang.. Kalau KHJ nak bercinta ngan HB in real life pun, aku kasi green light!!

3. Berjaya drive sampai ke rumah Anis. Lepas tu berjaya pulak pergi funfair dan main sampai bergegar jantung. Tu dekat2 kawasan rumah dia la. Patut aku ajak dia gegar2 jantung sekali. Tapi takkan la nak tinggalkan babies dia kat rumah while she's having fun, ye dak Anis?

4. Banyak nengok citer Jepun.. Citer Korea nengok Mawang je. Tu pun banyak fowed2 bab tak penting.

5. Dapat kad raya dari Anne - satu2 nye kad raya pada tahun ni. Yatta!

6. Duit raya tak luak langsung. (err.. Duit raya nak kasi bebdak la. Sendiri mana ade dapat hehhhhhhhh). Bole le guna untuk tambang bas lepas ni muahahahahaha :P

7. Banyak ngelat di opis. Kantoi ngan big boss (shame on me).

8. Gi karok ngan bebdak opis seramai 5 org (termasuk daku) lepas keje pada malam dapat gaji. Tapi tak beh sebab 2 jam je. Dah le makan tidbits je. Kalau ade soup ke, icecream ke.. takpe jugak?? Dah tu suara semua tak sampai, termasuk la lagu yang berlow note. Nasib baik tak amek lagu Yuna Ito. Kalau tak, buat segan je muahahahahaha.

9. Berjaya gaks baca buku Train Man.. So tau la dialog sebenar. Heh!

10. Turun 1kg lepas puasa enam. Sedangkan puasa 30 hari (tolak 9 hari) berat aku maintain je. Kenapa ek? Ape rasionalnye di situ?

11. Kezen aku bertunang dengan adik kepada kawan aku masa sekolah rendah dulu.

13. Berjaya beli 2 lai baju baru untuk dipakai ke opis, dan dapat lagi 2 lai baju dari ibu, beli kat Kelantan. Pakai dah satu baju tu gi rumah Anis ari tu.

14. Dua bulan dah tak nampak muka bebdak nih dan menjalankan aktibiti bersosial sesama sendiri.. Ajak beraya, semua busy lah, puasa lah, dating lah. Puasa dulu pun tak kluar. Err puasa tu ade la sekali berjumpa ngan Fadx lepas keje. Tu je la.

15. Kucing aku si Montel tu beranak 4 ekor pada Deepavali lepas. Semua bulu lebat je. Tapi kaler tak lawa langsung.

16. Adik2ku menangis masa konvo/graduation. Semua bukan happy tears. Sedeh tul.

17. Kena puji aku pakai eye make-up cantek. Muahahahaha mana ade dek... Akak ni tonyohhhh je. Tonyohhh tak hengat!

18. Dah 3 bulan tak serbis keter. Mau serbis jugak la esok ni. Jadi maka dengan ini beta pun nak masuk beradu supaya boleh beta bangkit sedikit awal pada siang hari nanti.

Ciaossu.

ThE DeaTh aNd ThE StRaWBeRRy

3 comments:

anishussein said...

Imran & Hani : Aunty dB!! Mana duit raya??

raggedyanne said...

your welcome for the kad raya. glad to know it brightened up your day. ikutkan hati nak mcm dulu2, everyweek send cards and letters to you with silly secret codes and all.

p/s: lagu mana hang tonyoh celak tu cekkk?

deathBerry said...

@Imran&Hani: Duit raya mintak kat ibu sana! Hahahahahaha!
(OK, the truth is, I really, really forgot to bring it that day. Dah sampai tol Bukit Jalil baru teringat. Sungguh!!)

@Anne:I still have them secret coded stuffs (eventho not all.. huuuu =/ ) Celak sure2 la tonyoh kat mata kak oits muahahaha :P it's just that the colour was so nice. Lepas tu bila aku try buat balik cam tu beberapa hari kemudian tak jadi siottt.