Monday, September 20

Aku Masih Setia

Winamp playin' Pol Ra Ri Yo Pol Ra Ra Ee,Nang Rang 18 Se OST

I’m not a fan of this song… tapi tadi tengahari masa memasak di dapur terdengar la lagu.. tapi english version. Huh.. btul ka lagu ni pada asalnya BM? Ke ciplak lagu omputes ni? Ke memang lagu omputes tu dia nyanyi gak? Sebab lenggok masa korus tu sebijik, lojik la kalau nak cakap macam tu kan. Anyhow sedap jugak bila dah denga lagu ni versi English. Jadi nak minat lah. Amacam?

Err.. mana nak carik lagu ni? Versi Anglais la.. BM nye nanti2 dulu. HarHarHar.

ThE DeaTh aNd ThE StRaWBeRRy

3 comments:

ima ramli said...

its originally sang by Laura Pausini. and yes di ciplak oleh composer malaysia. the whole thing actually sounds the same.

thezaila said...

ni lagu nya dalam versi spain..

http://www.youtube.com/watch?v=EZJdlsnbyvs

untuk versi english cuba search kt utube
Its not goodbye (laura pausini)

deathBerry said...

Thanks ima & thezalia... dah lepas lima tahun baru tau sape nyanyi english & spanish version :D