Saturday, January 6

Multiple Felis silvestris catus

In the mood for nyaa~~~

saje... tak de idea for entries.






















ThE DeaTh aNd ThE StRaWBeRRy

3 comments:

ChaCha said...

U're killing me! I LOVEEEE cats. Geramnyer tengok. Tu baru 2 minggu kan? Ya Allah......rasa cam nak cium2 jer. Once dah bukak mata.....lagi le comel. Jgn lupa posts their pics when they one month old, ok?

I mmg giler kucing. Dulu I pernah bela sampai 35 cats tp jiran2 marah & one by one my cats died. Nak tuduh....takde bukti so I've to send the remaining cats to SPCA & I cried like crazy.

The last cat yg I bela is 7 months ago. Dia hilang one day before I berlepas ke Mekah utk umrah.....till now tak balik2 lagi.....sedey nyer.....

Anyway, what's their names? Mintak satu boleh? Hihihihiih!!

Love,
ChaCha

raggedyanne said...

sayangnye ko kat kucing ek? Yang mati tu, ada dlm gambar atas tak?

deathBerry said...

@ chacha

eheh ye tu gambar masa baru 2 minggu. yang gambar kat tangan tu pulak si budak tu dah bukak mata.

tapi... dah lagi sekor pulak mati.. (sedehh!!!!!) huhuhu :( dah tu pulak minggu lepas yang ketiga start tunjuk tanda2 penyakit cam tu gak. dah la perasan masa nak gi keje pulak tu. terus bila sampai pickup point, singgah kat pharmacy, beli ubat cacing cecair. balik keje dengan tak sempat2 settle down trus rush ke dapur amek picagari (me dad ade diabetes, so ade la enjek2 yang lebih) , amek sukatan kurang sedikit dari sukatan yang disyorkan untuk kanak2, suntik ke dalam mulut bebdak kecik 2 ekor yang masih hidup tu. tu cite minggu lepas. sampai ke hari ni alhamdulillah idup lagi.

nama? nengok dulu kalau buleh survive. tapi yang tompok itam tu dah kasi nama 'lembu'. heh.


@ anne

tak de la sayang sangat pun kat kucing2 tu. tapi mak dia dah cam family, 4 generasi dah kat rumah aku (kalau masuk bebdak kecik 2 ekor tu la).

masa aku post entry tu, yg mati tu yg last sekali, gambar kelabu. and the 2nd one is the 2nd one on the right on the 2nd last pic.