Thursday, September 24

One more request to populate my Metropolis, then I'm done.

lazy_daisy
Color by COLOURlovers

Siang tadi kembali ke opis setelah bercuti selama 3 hari (tak termasuk Sabtu Ahad k). Masa memula sampai, sungguh tidak ade mood langsung. Maklomlah yang ade tu majoritinye bukan geng kepala biol. Jadi, kebosanan la. Tak sabar nak tunggu minggu depan, bila semua orang dah balik dari cuti raya. Yabedabedu (sunnguh tak enthusiastic).

Berjaya jugak start berpuasa enam pada hari ini. Tapi macam tahpape, masa dinner banyak sungguh makan. Malu malu malu. Siang nanti insyaAllah puasa lagik. Dah sahur dah tadi, makan Cheezy Wedges dengan Popcorn Chicken KFC.

Kereta pulak dah di hantar servis, esok ni pulak nak pergi tukar tayar. Well, not me la yang pergi bengkel tu, tapi my minions wahahahahaha (gelak eeeeevil). Maklomlah, kalau dah taim2 cam ni baru nak masuk tido, camne nak senang bangun awal ye dak?

Okeh, Metropolis request has been done. Time to go.

ThE DeaTh aNd ThE StRaWBeRRy

3 comments:

iirnii said...

Testing 1,2,3...

deathBerry said...

:D

iirnii said...

Waaahaha... akhirnya dapat post komen!